Na een fantastisch fijne samenwerking met Juan Gil vorig jaar brengt Fighters Against Cancer samen met wijnhuis Ad Bibendum voor het tweede jaar op rij een eigen Fighters wijn op de markt.

Juan Gil is een gerenommeerd Spaans wijndomein die de allerbeste wijnen wereldwijd op de markt plaatst. In de oude kelder en de nieuw-futuristische sfeer van de familiewijnmakerij, drijft de geest van verbetering, afgedwongen door de oprichter Juan Gil, die de eerste wijn bottelde in 1916.

Als je eenmaal het geheim van zijn nalatenschap kent, begrijp je de cultuur van wijn , de moed om tegenslagen het hoofd te bieden en de grote zorgvuldigheid van snoei tot kuiperij. Je begrijpt het helemaal… dit is een wijn zoals geen ander! Speciaal voor Fighters Against Cancer creëerden ze nu een eigen unieke blend, die je enkel en alleen via FAC kan aankopen.
Zo geniet je niet enkel van een bijzondere topwijn, je toont tegelijkertijd jouw gouden hart voor een organisatie die het verschil maakt bij heel veel kankerpatiënten. Laat ons drinken en klinken op een goede gezondheid en laat ons vooral genieten van wat met zorg en passie speciaal voor Fighters Against Cancer werd gecreëerd.

De voorraad van deze unieke wijn is beperkt. Door onderstaand formulier in te vullen, geven we jou de privilege (om als trouwe partner) op voorhand enkele flessen te reserveren.

Deze unieke wijn is exclusief te verkrijgen bij FAC:
Juan gill,
Vintage 2022

Donkerrode wijn, 100% Monastrell met complexe aroma's van rode vruchten en houttinten. Een volle en rijke smaak, goed gebalanceerd met een lange kruidige afdronk.
Na storting op rek nrBE86 3631 5421 1650
met vermelding van uw naam, voornaam en aantal dozen, kunnen deze ENKEL OP VRIJDAG tussen 14h en 17h worden afgehaald bij Advocaten Vanmechelen Tiensesteenweg 25, 3800 Sint-Truiden.
Voor een makkelijke afhandeling breng je best je betaalbewijs mee.
Ter plaatse betalen (enkel contant) kan ook.
Oops! Something went wrong while submitting the form.