Bokszakmarathon 24u

Benny Rogmans gaat voor nieuwe uitdaging: 24-uurs Bokszakmarathon

Here we go again...

Benny Rogmans, beter bekend als de "Beul Der Kempen", is klaar voor een nieuwe ronde, een nieuwe uitdaging. Na het enorme succes van vorig jaar, bereidt Benny zich voor om zijn eigen record te overtreffen in de beruchte 24-uurs bokszakmarathon. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in de Martial Arts Gym Naksu te Geel, een locatie die synoniem staat voor kracht en doorzettingsvermogen.

Benny's toewijding is niet alleen een test van fysieke kracht, maar ook een krachtige boodschap van steun in onze gemeenschappelijke strijd. Zijn doel? Meer dan alleen een persoonlijke overwinning – het is een oproep tot actie voor iedereen die betrokken is bij deze nobele zaak.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Kom en geef je steun, moedig Benny aan, en help ons het bewustzijn en de nodige fondsen te verhogen voor de goede doelen van Fighters Against Cancer. Jouw aanmoedigingen, jouw aanwezigheid, maken een wereld van verschil.

En natuurlijk zijn sponsors zeer welkom! Dit is uw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders en om te laten zien dat uw bedrijf of organisatie een hart heeft voor de gemeenschap.

Laten we samen deze strijd aangaan, want samen staan we sterker. Be there and give your support!
En vergeet niet: blijf delen, blijf steunen.

EVENT 24u BOKSZAKMARATHON IS VANAF 10 MEI 19u TOT 11 MEI 19u

#beulderkempen #bennyrogmans #naksu #geel #bokszakmarathon #alleskapot #helpmedoc #fluwelenstemmeke
Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws