De Fighters wijn is er weer!

Na een fantastisch fijne samenwerking met Juan Gil vorig jaar brengt Fighters Against Cancer samen met wijnhuis Ad Bibendum voor het tweede jaar op rij een eigen Fighters wijn op de markt.

Juan Gil is een gerenommeerd Spaans wijndomein die de allerbeste wijnen wereldwijd op de markt plaatst. In de oude kelder en de nieuw-futuristische sfeer van de familiewijnmakerij, drijft de geest van verbetering, afgedwongen door de oprichter Juan Gil, die de eerste wijn bottelde in 1916.

Als je eenmaal het geheim van zijn nalatenschap kent, begrijp je de cultuur van wijn , de moed om tegenslagen het hoofd te bieden en de grote zorgvuldigheid van snoei tot kuiperij. Je begrijpt het helemaal… dit is een wijn zoals geen ander! Speciaal voor Fighters Against Cancer creëerden ze nu een eigen unieke blend, die je enkel en alleen via FAC kan aankopen.
Zo geniet je niet enkel van een bijzondere topwijn, je toont tegelijkertijd jouw gouden hart voor een organisatie die het verschil maakt bij heel veel kankerpatiënten. Laat ons drinken en klinken op een goede gezondheid en laat ons vooral genieten van wat met zorg en passie speciaal voor Fighters Against Cancer werd gecreëerd.

De voorraad van deze unieke wijn is beperkt.

Bestel door hier te klikken


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws