Fighters Against Cancer haalt een recordbedrag op van meer dan €158.000

Op 23/10/2022 overhandigde Fighters Against Cancer de opgehaalde sommen plechtig aan de gekozen initiatieven. Het leeuwendeel van onze ophalingen gaat naar het Dierenpaviljoen Animo: €141666 van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden. Dit is een buitenpaviljoen, waarin honden en katten hun baasjes vanaf de zomer van 2023 op een veilige en hygiënische manier kunnen bezoeken. Daarnaast zijn er ook hoge bedragen weggelegd voor Kickcancer (€5000), vzw Tuki (€5000) en Villomah (€7500). Alle betrokken partijen, maar ook alle partners, sponsors, vrijwilligers en lokale politici werden uitgenodigd om dit mooie moment samen te vieren.


Het is dankzij de vele schouders waar Fighters op kan rekenen en het niet aflatend enthousiasme van bijzonder veel vrijwilligers en partners, dat we ook dit jaar kunnen afronden met een nieuw monsterbedrag van meer dan €158.000.

Het is hartverwarmend om zien, dat heel veel partijen zich betrokken voelen in ons initiatief. Vele individuen ongeacht ras, nationaliteit, religie of geslacht tonen dat ondanks de ruwe bolster, ze het hart op de juiste plaats hebben. Gaande van particulieren, tot service-clubs en kleine zelfstandigen tot grote marktspelers en rijke ondernemers. Maar evenzeer scholen, motorclubs, supporters en hooligans van STVV én Genk steunden Fighters Against Cancer dit jaar vol overgave.

Tijdens het partnervent werden ook de goede doelen van het komende werkingsjaar van de vzw gepresenteerd aan de genodigden. Enkele DJ’s zorgden voor de muzikale noot en met een hapje en een drankje wil de vzw al hun partners en fans op een feestelijke manier danken voor hun gulle steun en bijdrages.


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws