One More Round

Op zaterdag 23 december vanaf 10 uur 's ochtends, kwamen meer dan 100 deelnemers samen voor 'One More Round', een 24-uur durend evenement georganiseerd door Bert Arnauts ten voordele van Fighters Against Cancer.

Dit krachtige initiatief, dat dwars doorheen het groene hart van Sint-Truiden liep, bewees dat gemeenschapszin en doorzettingsvermogen hand in hand gaan in de strijd voor het goede doel.

Fighters Against Cancer kiest elk jaar met hun 'Fight of the Year' een goed doel om te ondersteunen. Dit jaar is de focus gericht op de bouw en financiële ondersteuning van de belevingstuin 'De Bloesem' in Sint-Truiden, evenals de ondersteuning aan de armsten via Sint-Vincentius Sint-Truiden. Deze initiatieven zijn lovenswaardig om zorg en hoop te bieden aan hen die het het meest nodig hebben.

Met trots kondigen we aan dat de deelnemers samen meer dan 3000 kilometer hebben afgelegd, met ook vier sportievelingen die elk meer dan 100 km liepen. Deze prestatie benadrukt niet alleen de toewijding van onze gemeenschap, maar ook hun fysieke en mentale kracht.

Onze dank gaat uit naar Bert Arnauts voor zijn ongelooflijke werk en organisatie, en naar elke deelnemer en supporter die bijdroegen aan dit evenement. Aan alle deelnemers en supporters: “Jullie enthousiasme en solidariteit waren hartverwarmend. Elke stap die jullie hebben gezet, draagt bij aan onze missie om levens te veranderen en hoop te bieden aan zij die het nodig hebben”.

Gezien het succes en de positieve impact van 'One More Round', overwegen we met enthousiasme dit evenement opnieuw te organiseren in de zomer. We hopen dat deze toekomstige editie nog meer mensen zal inspireren en betrekken..

Samen hebben we bewezen dat elke stap telt en elke kilometer ons dichter bij een mooiere toekomst brengt. Samen hebben we weer een ronde gewonnen!

#OneMoreRound #FightersAgainstCancer #SamenSterk


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws