Pepe van La Botte in Genk

In 1980 opende Vincenzo het restaurant La Botte in Genk. Peppe sliep toen nog in zijn wiegje op de diepvriezer in papa’s keuken. Maar al snel nam zoonlief het heft in eigen handen. Op zijn negende maakte hij zijn eerste pizza’s en niet veel later was hij elk weekend in de keuken terug te vinden.
Peppe houdt vast aan smaak, aan Italiaanse streekproducten en aan topkwaliteit. Tweemaal werd hun restaurant door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘beste Italiaanse restaurant van het land’, in 2008 en in 2016. Ook ‘Peppe’s’, de Italiaanse bistro en delicatessenwinkel die Peppes vrouw Inez in 2016 opende, zet de culinaire traditie van de familie verder.

Shop hier voor de hot sauce


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws