Voorstelling Fighters wine @ Ad Bibendum

Ook dit jaar heeft het topdomein Gil Family Estate voor de tweede maal een unieke cuvée voor FAC gevinifieerd. Op maandag 16 oktober stond deze wijn samen met een 15-tal andere wijnen van Gil Family Estate op de proeftafel.

Gil Family Estate bestaat uit verschillende wineries die geografisch verspreid zijn over heel Spanje. Op deze manier kan Gil Family een breed assortiment aanbieden van diverse wijnen. Dit onder één gemeenschappelijke noemer. Ze zijn gemaakt van lokale druivensoorten, hebben een uniek imago en een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding binnen de marktniche waarin ze allemaal zijn gecategoriseerd.

Gil Family Estate heeft wineries in 10 appellaties: Van Jumilla tot Rias Baixas, met uitlopers in Montsant en Calatayud, de vlaktes van Almansa tot de mooie regio's Rueda en Castilla y Léon. Het domein werd persoonlijk vertegenwoordigd door Axelle Poso

Verder ontving elke aanwezige een goodybag met hierin oa een fles van de Juan Gil "Fighters Against Cancer". Door hun aanwezigheid maakten ze ook kans op een ritje in een racewagen op het Circuit van Zolder.


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws