RACING AGAINST CANCER

Met Racing Against Cancer zetten we via de (motor)sport de goede doelen die Fighters Against Cancer steunt extra in de kijker. Op deze manier wensen we het draagvlak en steun voor deze strijd te verbreden.

Iedereen is welkom om haar of zijn steentje bij te dragen aan Racing Against Cancer. We maken geen onderscheid tussen ras, nationaliteit, religie of geaardheid. De ziektes doen dat evenmin. We spreken een universele taal en hebben overal ter wereld dezelfde waarden: Respect, Toewijding, Doorzettingsvermogen, Kracht, Eer.

Net deze waarden lijken in de huidige samenleving te verglijden. Tijd dus, om samen de mouwen op te stropen, de handen in elkaar te slaan en een vuist te maken.

Met Racing Against Cancer brengen we deze waarden naar de sportwereld
FAC logo
Begin 2023 houden we Racing Against Cancer onder het doopvont, en lanceren we met een nieuw logo dit initiatief. De bedoeling is om zoveel mogelijk racers mee te nemen in ons verhaal en samen een verschil te kunnen maken om meer aandacht te krijgen voor de goede doelen die Fighters Against Cancer steunt.

Het logo/badge kan gedragen worden op de race-outfits of hem als teken van steun aan deze vereniging die reeds 6 jaar in volle transparantie werkt zonder overhead cost en gebaseerd op vrijwilligerswerk van velen.

Racing Against Cancer is niet gebonden aan regio’s of landsgrenzen. Startend vanuit de autosport wensen we ons niet te limiteren. Racing is universeel, en steun vanuit andere sporten is welkom.
Met Racing Against Cancer zijn we op zoek naar racers en organisaties die ons helpen door hun steentje bij te dragen.

Het supporteren kan op verschillende manieren. Het positief in beeld brengen van het logo met daaraan gekoppeld de waarde is waar Racing Against Cancer voor staat zal uiteindelijk leiden tot meer steun voor het goede doel.

Dit kan zeer breed gaan, van het verkopen van gadgets tot  het organiseren van  events zoals bv circuit-ervaringen voor zieke kinderen. Uiteindelijk gaat het op het het erover dat we als groep een sterkere ondersteuning kunnen geven en een krachtig verhaal brengen.

voor bijkomende info over Racing Against Cancer:
contacteer Bert Arnauts: bert.arnauts@gmail.com
FAC logo

Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws