Fighters wijn

Dankzij een fantastisch fijne samenwerking (uniek in de wereld) met Juan Gil heeft Fighters Against Cancer de ongelooflijke opportuniteit om samen met wijnhuis Ad Bibendum een eigen Fighters wijn op de markt te plaatsen.

Juan Gil is een gerenommeerd Spaans wijndomein die de allerbeste wijnen wereldwijd op de markt plaatst. In de oude kelder en de nieuw-futuristische sfeer van de familiewijnmakerij, drijft de geest van verbetering, afgedwongen door de oprichter Juan Gil, die de eerste wijn bottelde in 1916.

Als je eenmaal het geheim van zijn nalatenschap kent, begrijp je de cultuur van wijn , de moed om tegenslagen het hoofd te bieden en de grote zorgvuldigheid van snoei tot kuiperij. Je begrijpt het helemaal… dit is een wijn zoals geen ander! Speciaal voor Fighters Against Cancer creëerden ze nu een eigen unieke blend, die je enkel en alleen via FAC kan aankopen.
Zo geniet je niet enkel van een bijzondere topwijn, je toont tegelijkertijd jouw gouden hart voor een organisatie die het verschil maakt bij heel veel kankerpatiënten. Laat ons drinken en klinken op een goede gezondheid en laat ons vooral genieten van wat met zorg en passie speciaal voor Fighters Against Cancer werd gecreëerd.

Deze unieke wijn is exclusief te verkrijgen bij FAC:
Juan gill, Monastrell 2021
Donker rode wijn met complexe aroma's van rode vruchten en houttinten.
Een volle en rijke smaak, goed gebalanceerd met een lange kruidige afdronk.

De voorraad van deze  wijn is beperkt.

Bestel hier!


Bert Vanmechelen:

0497/63 12 96

vanmechelen.bert@telenet.be

Online in elkaar gebokst door:
www.doublegum.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required
Type nieuws